Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Seosem escriba una noticia?

Anna Torres i Dídac Sivera guanyen el VI concurs amateur de pebrera farcida d'Oliva

23/09/2019 05:44 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Oliva, Anna Torres i Dídac Sivera han sigut els guanyadors de la sisena edició del concurs de Pebrera Farcida d'Oliva que s'ha celebrat aquest matí en el Mercat Municipal.

La parella formada per Anna i el seu fill Dídac ha aconseguit el primer premi amb la cassola número 2, un plat realitzat entre tots dos i que ha destacat pel seu sabor i fidelitat amb la recepta tradicional.image image image

Els guanyadors han rebut el diploma acreditatiu i el trofeu de campions de mans de l'alcalde d'Oliva, David González i del regidor de Turisme; també han aconseguit un val de 100 euros per a comprar productes del Mercat Municipal i un sopar per a dos en el Restaurant El Lloc d'Oliva.

Com a novetat d´enguany, és important assenyalar que Anna i Dídac tindran l'oportunitat de realitzar una masterclass de la seua recepta en FITUR (Madrid) el pròxim mes de gener.

El segon premi ha sigut per a la cassola número 13 cuinada per Vicenta Oltra Llorens qui ha rebut de mans de Elía Sanchis, Fallera Major d'Oliva 2020, un xec de 50 euros en productes del Mercat i un brunch per a dos persones en el restaurant Mandala de la platja d'Oliva.

A més, tots els participants han rebut un davantal, record del concurs, i un lot de productes necessaris per a realitzar aquesta recepta.

El jurat ha estat integrat pel president de l'Associació de Gastronomia d'Oliva Gastroliva, Paco Oltra "Soqueta"; Elia Sanchis, Fallera Major d'Oliva 2020; M. José Berbegall, periodista; David Fuster, esportista i empresari i Juanvi Mes, xef del Restaurant La Llotja.

L´alcalde d'Oliva, David González, hi ha donat l'enhorabona als guanyadors i ha assegurat que "la riquesa gastronòmica d'Oliva forma part de la nostra cultura i és molt important donar-la suport i cuidar-la.

Per la seua banda, Kino Calafat, com a regidor de Turisme d'Oliva ha agraït la participació a "tots els excel·lents cuiners que hui s'han donat cita en el Mercat Municipal i s'ha mostrat orgullós d'aquelles persones que "ajuden a mantindre la nostra tradició gastronòmica". Segons Calafat, "la nostra cuina és patrimoni cultural de tots els olivenses i són, aquelles persones anònimes que cuinen a les seues cases i transmeten les receptes als seus fills, els que més ajuden al fet que aquesta tradició es mantinga".

El concurs de Pebrera Farcida s´emmarca dins de les activitats de la XII Mostra Gastronòmica `Ciutat d'Oliva´ que finalitza el pròxim dissabte 28 de setembre amb una ruta teatralitzada guiada pel centre històric fins a la festa del Figatell Gin.

Si quieres contactar con Valencia gastronómica puedes escribirnos a valenciagastronomica.com @ gmail.com

Sobre esta noticia

Autor:
Seosem (2860 noticias)
Visitas:
2050
Licencia:
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Etiquetas

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.