Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Blogchiase escriba una noticia?

Componeren 9e klas middelbare school

24/08/2022 04:01 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Componeren 9e klas middelbare school Literatuur 9, in drie vakken, literatuur omvat 81 perioden en zal middeleeuwse

Componeren 9e klas middelbare school

Literatuur 9, in drie vakken, literatuur omvat 81 perioden en zal middeleeuwse literatuur blijven bestuderen met enkele fragmenten van proza ​​en romans met een rijkere inhoud in "Truyen Ky Man Luc", "Vuu" Trung-essay" in de veertiende akte van Hoang Le Nhat Thong Chi en leerde eerst het genre van poëzie door twee typische werken, "Truyen Kieu" en "Truyen Luc Van Tien".

Https://hoctot.hocmai.vn/soan-van-9.html

 

Daarnaast brengt de 9e opleiding filologie ook een aantal moderne werken: Vietnamese literatuur en buitenlandse literatuur; gedicht; zowel proza ​​als drama; wetenschappelijke literatuur en Japanse teksten.

Wat Vietnamees betreft, zijn er nogal wat nieuwe problemen, zoals: Conversatieregels, adres in een gesprek, expliciete en impliciete betekenissen, verbanden tussen zinnen en alinea's, enz. Wat betreft de praktijk van het schrijven van essays, gaan we dieper in op drie typen van geschriften: verhalend, verhalend en argumentatief, vooral argumentatief (literair en sociaal discours) en leer enkele elementen van artistieke maatregelen in teksten te oefenen.

Korte handleiding voor het schrijven van literatuur van graad 9, deel 1, 2 - Literatuurboek 9. Om studenten te helpen beter te leren in literatuur van graad 1, 2, bieden we u de voorbereidingsles. beknopt, volledig en nauwkeurig volgens het curriculum van het leerboek Literatuur van de 9e klas Wens je het allerbeste met je studie, als je ondersteuning nodig hebt, raadpleeg dan:

 


Sobre esta noticia

Autor:
Blogchiase (41 noticias)
Visitas:
2327
Tipo:
Opinión
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Etiquetas

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.