Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Blogchiase escriba una noticia?

Sävellys 9-luokkainen yläkoulu

24/08/2022 03:51 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Sävellys 9-luokkainen yläkoulu Kirjallisuus 9, kolmessa aineessa, kirjallisuus kattaa 81

Sävellys 9-luokkainen yläkoulu

Kirjallisuus 9, kolmessa aineessa, kirjallisuus kattaa 81 jaksoa ja jatkaa keskiajan kirjallisuuden opiskelua muutamilla sisällöllisillä proosa- ja romaaneilla Hoang Le:n 14. näytöksessä "Truyen Ky Man Luc", "Vuu" Trung essee Nhat Thong Chi ja oppi ensin runouden genren kahden tyypillisen teoksen, "Truyen Kieu" ja "Truyen Luc Van Tien" kautta.

Lisäksi 9. filologiaohjelma tuo mukanaan myös useita moderneja teoksia: vietnamilaista kirjallisuutta sekä ulkomaista kirjallisuutta; runo; proosaa ja draamaa; tieteellistä kirjallisuutta sekä japanilaisia ​​tekstejä.

Https://hoctot.hocmai.vn/soan-van-9.html

 

Vietnamin kielellä on useita uusia ongelmia, kuten: Keskustelun maksimit, puheenvuoro keskustelussa, eksplisiittiset ja implisiittiset merkitykset, lauseiden ja kappaleiden yhteydet jne. Mitä tulee esseiden kirjoittamiseen, menemme syvemmälle kolmeen tyyppiin. kirjoituksista: Narratiivista, narratiivista ja argumentatiivista, erityisesti argumentatiivista (kirjallinen ja sosiaalinen diskurssi).

Lyhyt opas luokan 9 kirjallisuuden kirjoittamiseen, osa 1, 2 - Kirjallisuuden oppikirja 9. Jotta voimme tarjota resurssin, joka auttaa oppilaita oppimaan paremmin luokan 9 kirjallisuus, osa 1, 2, tarjoamme sinulle valmistautumistunnin. Lyhyt, täydellinen ja tarkka 9. luokan Kirjallisuusoppikirjan opetussuunnitelmaa noudattaen. Toivotan sinulle kaikkea hyvää opinnoissasi, jos tarvitset tukea, katso:

 


Sobre esta noticia

Autor:
Blogchiase (41 noticias)
Visitas:
2440
Tipo:
Opinión
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Etiquetas

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.