Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Seosem escriba una noticia?

València Turisme reivindica en Gastrónoma la destinació valenciana amb experiències Del Tros al Plat

12/11/2018 10:40 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

image

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha assistit a la inauguració de Gastrónoma 2018, al costat d'una nodrida representació d'autoritats valencianes com el conseller d'Hisenda, Vicent Soler; el secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer; el subdelegat del Govern, Jose Roberto González Cachorro; la regidora de València Consol Castillo; el president de Feria Valencia, Jose Vicente González, i el president de Gastrónoma, Carlos Mataix.

Gastrónoma se celebra des d'avui fins al 13 de novembre en el Pavelló 5 de Feria Valencia i compta amb el patrocini del Patronat de Turisme de València i la seua marca 'València Turisme' per a impulsar la filosofia turística i gastronòmica 'Del Tros al Plat'.

L'espai expositiu de València Turisme congrega a entitats i productors locals relacionats amb el cultiu i l'elaboració de productes com a cervesa artesanal, vins, xufa, orxata, sucs, ostres, melmelades, patés, farines, aladrocs, cacau i embotits ecològics, entre uns altres.

A més, el Patronat de Turisme projecta material audiovisual realitzat per a la difusió de la cultura valenciana 'Del Tros al plat' en els mercats locals, nacionals i internacionals i distribueix tríptics divulgatius al públic particular i professional que acudisca a Gastrónoma 2018.

A més, a propòsit de la seua participació en Gastrónoma, València Turisme ha organitzat, entre altres activitats de promoció, un concurs per als instagramers que segueixen el perfil de l'organisme autònom de la Diputació de València. La guanyadora del sorteig entre els seguidors de València Turisme ha sigut Rosa Parra López.

La diputada Pilar Moncho ha lliurat a la guanyadora el premi consistent en un lot de productes dels expositors 'Del Tros al Plat' i tiquets vip en la barra Gourmet.


Sobre esta noticia

Autor:
Seosem (2860 noticias)
Visitas:
2155
Licencia:
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.